BONES NOTÍCIES
La vida està plena de coses bones, aquí n´hi ha unes quantes…
Menú de migdia
Com ja sabeu, tenim un menú de migdia, de dimarts a divendres, on podreu escollir dos plats i unes postres. Coses bones (18,50€) També podeu optar per una selecció de les 6 millor propostes del Devici, escollides per l'Èric Coses super bones (35,00€) *Tots els menús...
Devici per emportar
Adaptant-nos a les noves circumstàncies, hem decidit preparar coses bones per emportar a casa. Continuem cuinant amb productes de proximitat i màxima qualitat i, per descomptat, complint totes les normes actuals de seguretat sanitària. El funcionament és molt fàcil:...
GAROINADA
L'útlim dimecres del mes de febrer, dia 26, farem una garoinada al més pur estil tradicional, que acompanyarem d'una selecció de 3 vins naturals nous i un formatge blau que acaba de sortir al mercat Els plats Garoines Alls tendres Botifarra negra (Colom Vila) Garoina...
SOPAR DE TÒFONA
Comencem el primer Dimecres Devici de 2020 amb un producte estrella, la tòfona negra, que està en el seu millor moment, tocada pel fred i plenament madura. I per beure, una selecció de vins naturals pensats per acompanyar la tòfona. Els plats Llonganissa trufada (Casa...
ÀPATS EMPRESA NADAL 2019
Si esteu pensant en el dinar o sopar de Nadal amb els companys de feina o amb els amics, al Devici Bar de Vins us ho posem fàcil! Hem creat tres menús de diferents preus que podeu consultar en aquest enllaç. A més, ens adaptem a les vostres necessitats i obrim per a...
#DIMECRES DEVICI: TAST DE FORMATGES DEL PIRINEU I VINS NOVELLS
Els protagonistes del proper Dimecres Devici seran els formatges guanyadors del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu de La Seu d’Urgell i tres vins novells francesos, acabats d’embotellar.
#DIMECRES DEVICI: SOPAR DE BOLETS DE TARDOR
Ja ha arribat la tardor i amb ella una gran varietat de bolets que el primer Dimecres Devici, després de l’estiu, tindrà com a grans protagonistes. I per beure, una selecció de nous vins naturals .
NOUS PLATS A LA NOSTRA CARTA
Hem incorporat a la nostra carta propostes estiuenques i fresques. Entre elles trobareu la sopa de meló amb encenalls de pernil, el gaspatxo de cireres amb daus de salmó fumat o l'amanida de burrata amb tomàquet i oli d'alfàbrega. Com també el tàrtar de salmó amb...
#DIMECRES DEVICI TAST DE CARNS VERMELLES
La carn de boví torna amb força. Carns d'animals de races diferents i orígens diversos. Al Devici n’hem seleccionat algunes de les millors, que faran les delícies dels bojos per la carn. Per acompanyar-les gaudirem de tres vins negres. El Viamic Fidel, carinyena...