La carn de boví torna amb força. Carns d’animals de races diferents i orígens diversos.
Al Devici n’hem seleccionat algunes de les millors, que faran les delícies dels bojos per la carn.
Per acompanyar-les gaudirem de tres vins negres. El Viamic Fidel, carinyena natural dels germans Danjou-Banessy, de la Catalunya Nord; l’Ull de llebre de Joan Rubió, del Penedès; i el Bateta de Los Comuns, garnatxa i carinyena, del Priorat.
El formatge d’Oriol Brugués, el formatger d’Espinelves, amb el que ha guanyat el premi al Millor Formatge català a la darrera edició de Lactium.
I de postres, suca-mulla, aquelles postres dolces ben presents a la nostra memòria.
Les carns
Carpaccio de vedella de Mas La Moreta, Osona
Tataky de Wagyu
Mitjana de vaca gallega
Mitjana de bou del Valle del Esla
*Acompanyades de verdures escalivades
El formatge
El Miner (Formatgeria Espinelves)
Les postres
Suca-mulla
Els vins negres
Viamic Fidel, de Danjou-Vanessy, Catalunya Nord
Ull de llebre de Joan Rubió Tiques, Penedès
Bateta de Los Comuns, Priorat
Pà de pagès, de Mas Corcó
Dia: Dimecres 29 de maig
Hora: 20:30h
Preu: 65€
Reserves: 669 473 558 / reserves@devici.cat