Ja ha arribat la tardor i amb ella una gran varietat de bolets que el primer Dimecres Devici, després de l’estiu, tindrà com a grans protagonistes.
I per beure, una selecció de nous vins naturals .
Els plats
Amanida de rovellons escabetxats i cecina
Carpaccio de ceps
Calamars a la brasa amb rossinyols
Saltat de bolets (rovellons, rossinyols, ceps …) amb ou poché
Caneló de bolets
El formatge
Glauc (Blau de Formatgeria Xauxa)
Les postres
Escuma de moniato amb cremós de xocolata
Els vins
La Virra, el vi que prenien els veremadors
Xiu-xiu rosat, de Enlaire vins, escumós, garnatxa negra
Fugitiu, de La Clandestina, blanc, xarel·lo
Els Corrals, de Carlania, negre, trepat
———
Pà de pagès, de Mas Corcó,
*Servirem les taules seguint l’ordre d’arribada.
Dia: Dimecres 2 d’octubre
Hora: 20:30h
Preu: 35€
Reserves: 669 473 558 / reserves@devici.cat