Aprofitant que estem en plena Quaresma us proposem un sopar a base de plats que tenen en comú la presència de peixos fumats o curats de primeríssima qualitat, especialment a base de salmó. En el menú no hi faltaran un formatge fumat, la nostra versió de la crema catalana i tres vins triats específicament per a l’ocasió.
Els peixos:
Xips de salmó
Blinis de salmó i crema àcida la Bauma
Fetge de mar amb alga Wakame
Coca d’arengada fumada amb albergínia i mostassa
Anguila fumada amb safrà
Galta de salmó confitada amb “ajoblanco”
“Morrillo” de salmó confitat
Costella de salmó “rostida”
Ventresca de salmó amb espàrrecs blancs i salsa bearnesa
————
El fomatge: Bastard de Murgó formatges. Cabra, llet crua (Maresme)
————
Les postres: Escuma de crema catalana amb fruits vermells
————
El vins:
Copa d’ancestral, Còsmic Vitalitat (parellada, Empordà)
Blanc Joanots 2017, celler Joan Rubió, (macabeu, fermentat en àmfora, Penedès)
Negre Els Corrals, 2016, celler Carlania, (trepat, Conca de Barberà)
———
Dia: Dimecres 27 de març
Hora: 20:30h
Preu: 35€
Reserves: 669 473 558 / reserves@devici.cat