Si t’agraden els formatges no et pots perdre el #dimecresdevici del 24 d’octubre ja que seràuUn tast únic, inèdit i exclusiu per degustar els millors formatges del Pirineu, els guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de La Seu d’Urgell. Aquells que van obtenir Medalla d’Or de cadascuna de les 12 categories; formatges de cabra, ovella i vaca, frescos, tendres, cremosos, madurats.
A la cuina, l’Èric prepararà entrants i postres i per acompanyar els formatges, pans de pagès de Mas Corcó, de diferents varietats
Per beure, vins de pagès amb el vinyater que els elabora, de manera ancestral, Manel Comas, de Mas Ponsjoan, de Calonge, al parc natural de Les Gavarres (Baix Empordà) que ens oferirà quatre dels seus vins. Descobrirem què hi ha a la copa i el terrer d’on neix el vi. Sabrem el perquè d’aquests vins autèntics, francs i per beure’n cada dia.
Reserves: 669 473 558 o a enviant un missatge a reserves@devici.cat
El preu del sopar de tast és de 30€.