Encetem el programa d’activitats dels #dimecresdevici. Perquè volem que al Devici Bar de Vins passin coses que us agradin, perquè ens ho volem passar bé amb vosaltres, compartir experiències, aprendre, menjar, beure i conversar.
El primer serà un tast d’ostres de l’Atlántic i vins naturals el 26 de setembre a les 20’30h.
Tastarem vuit classes diferents d’ostres atlàntiques. Ho farem acompanyats de Thierry A. Guillemet, gran coneixedor i especialista en la selecció dels millors criadors d’ostres de l’Atlàntic, i comptarà amb l’ajuda del nostre cuiner, Èric Soldevila, que proposarà tots els elements que han d’acompanyar les ostres (amanides, mantegues i salses), un formatge Marí de Mas Marcè i unes postres per cloure l’àpat.
I a les copes que hi haurà? Els vins naturals més adequats per acompanyar les ostres, seleccionats i explicats per Jaume Jordà, un altre dels nostres fidels proveïdors amb els quals formem la família Devici. Seran 3 vins, tots ells elaborats per vinyaters que tenen nom propi, d’aquells que ens agraden, els que estimen la terra.
L’aforament del Devici és limitat com ho són les places de les nostres activitats.
Reservarem per estricte ordre de recepció, a través del telèfon 669 473 558 o a enviant un missatge a reserves@devici.cat
El preu del sopar de tast és de 37€.