Encetem el programa d’activitats dels #dimecresdevici. Perquè volem que al Devici Bar de Vins passin coses que us agradin, perquè ens ho volem passar bé amb vosaltres, compartir experiències, aprendre, menjar, beure i conversar.
El primer serà un tast d’ostres de l’Atlántic i vins naturals el 26 de setembre a les 20’30h.
Tastarem vuit classes diferents d’ostres atlàntiques. Ho farem acompanyats de Thierry A. Guillemet, gran coneixedor i especialista en la selecció dels millors criadors d’ostres de l’Atlàntic, i comptarà amb l’ajuda del nostre cuiner, Èric Soldevila, que proposarà tots els elements que han d’acompanyar les ostres (amanides, mantegues i salses), un formatge Marí de Mas Marcè i unes postres per cloure l’àpat.
I a les copes que hi haurà? Els vins naturals més adequats per acompanyar les ostres, seleccionats i explicats per Jaume Jordà, un altre dels nostres fidels proveïdors amb els quals formem la família Devici. Seran 3 vins, tots ells elaborats per vinyaters que tenen nom propi, d’aquells que ens agraden, els que estimen la terra.
L’aforament del Devici és limitat com ho són les places de les nostres activitats.
Reservarem per estricte ordre de recepció, a través del telèfon 669 473 558 o a enviant un missatge a reserves@devici.cat
El preu del sopar de tast és de 37€.

La pàgina web www.devici.cat pot esser visitada per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui pel seu ús exclusivament personal. No obstant, perquè se li puguin prestar diferents serveis a través de la web, serà necessari que l'usuari ompli un formulari amb les dades i informació que se li indiqui.
L'usuari garanteix l'autenticitat de les dades comunicades i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractats de conformitat amb Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades (en endavant RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. A conseqüència de l'accés dels usuaris a la web www.devici.cat s'ha generat un fitxer de dades de caràcter personal que és titularitat de Esperit de Vici S.L.
Li comuniquem que Esperit de Vici S.L.., amb domicili al Carrer Nou, 16 (0850 Vic) és el destinatari final d'aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l'ús del tractament de les dades de caràcter personal que ens facilitin els usuaris. Esperit de Vici S.L. l’informa que les seves dades únicament seran comunicades a tercers en els supòsits d’obligació legal.
En compliment de la normativa vigent, Esperit de Vici S.L. garanteix que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, en atenció a la naturalesa de les dades personals tractades. L’informem que les seves dades seran cancel•lades en el moment en que ens revoqui el seu consentiment, procedint a la seva destrucció.
En cas de disconformitat en relació a la tramitació de les seves dades pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, organisme que ostenta l’autoritat de control en la matèria, ubicada al C/ Jorge Juan, 6 (28001 Madrid).
Per últim, també l’informem que en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte a les seves dades de caràcter personal previstos a la llei, enviant un escrit acompanyat d’una fotocopia del document d’identitat al correu electrònic de comunicacio@devici.cat