L’útlim dimecres del mes de febrer, dia 26, farem una garoinada al més pur estil tradicional, que acompanyarem d’una selecció de 3 vins naturals nous i un formatge blau que acaba de sortir al mercat
Els plats
Garoines
Alls tendres
Botifarra negra (Colom Vila)
Garoina gratinada
Pa de Mas Corcó
El formatge
Blau (ovella, llet crua, Formatgeria La Xiquella, Vall d’en Bas)
Les postres
Bunyols de Quaresma
Els vins
Ancestral. En moviment. Bàrbara Forés (Morenillo) Terra Alta
Blanc. Connexió 2019. Còsmic Celler (Xarel·lo i muscat) Penedès
Negre. Roboul 2018. Danjou Banessy (Monastrell i garnatxa) Rosselló
———
*Servirem les taules seguint l’ordre d’arribada.
Dia: Dimecres 26 de febrer
Hora: 20:30h
Preu: 42€
Reserves: 669 473 558 / reserves@devici.cat