Comencem el primer Dimecres Devici de 2020 amb un producte estrella, la tòfona negra, que està en el seu millor moment, tocada pel fred i plenament madura. I per beure, una selecció de vins naturals pensats per acompanyar la tòfona.
Els plats
Llonganissa trufada (Casa Riera Ordeix)
Caneló de pularda trufat
Pèsols amb tòfona
Carbassa escalivada amb stracciatella i tòfona
Bacallà amb carxofes i tòfona
Ous amb tòfona
El formatge
Tou dels Til·lers trufat
Les postres
Tòfona Devici
Els vins
Comalats. Esparver jove 2018. Syrah, Cabernet Sauvignon. Vall del Corb (Costers del Segre)
9+ Selecció. Ancestral 2018. Cartoixà. Nou de Gaià (Tarragona)
Carlania. Sant Pere d’Ambigats. Macabeu, Trepat. Conca de Barberà
———
Pà de pagès, de Mas Corcó,
*Servirem les taules seguint l’ordre d’arribada.
________________________________________
Dia: Dimecres 29 de gener
Hora: 20:30h
Preu: 45€
Reserves: 669 473 558 / reserves@devici.cat